Pápai Missziós Művek Pontifical Mission Societies

Hírek: Antónia nővér üzeneteVissza a listához

2021. január 28.

Kedves Szent Gyermekség Műve Közösség!

Tisztelt Missziós Testvérek!

Szeretettel, hálával és sok imával gondolok Rátok ezekben a nehéz időkben, amikor járvány és szenvedés sújtja mindennapjainkat. A körülmények errefelé igen nehezek, rengeteg a munka és megélhetés nélkül maradt ember.

Istennek, a jólelkű adakozó embereknek, és a püspökségnek hála, támogatásokhoz jutottunk, melyek által komolyabb felújítási munkálatokba kezdhettünk.

Munkahely nélkül maradt férfiak, család apák segítségével fejlődünk, akik hitének, lelkesedésének, áldozatos, sokszor további önkéntes munkájának köszönhetően, szépül a templomunk, felújítjuk a plébániai közösségi tereinket és igyekszünk a templomkertet is meghitt szakrális térré alakítani, hogy a bezárt templomajtók ellenére is megélhessük Isten jelenlétét az ünnepi hagyományainkban, kultúránkban.   

Hálásan köszönjük a 2020. év folyamán a Pápai Missziós Művek segítségével küldött tartós élelmiszer és tisztítószer szállítmányt (több mint 350 kg érkezett), valamint a nagylelkű pénzügyi támogatásokat is (összesen 1700 Euró értékben), amit a kisbuszunk megvásárlására szántatok.

Adományaitoknak hála az elmúlt őszi időszakban több, mint hatvan családnak tudtunk élelmiszer csomagokkal segítséget nyújtani. A kapott finomságok az ifjúsági programjainkat édesítették.

Hálás testvéreinkkel minden nap imádkozunk minden jótevőnkért, Isten áldását kérjük rátok! Ezúton is kívánok mindnyájatoknak Isten kegyelmében, boldogságban és jó egészségben megélt új esztendőt!

Antónia CFSF nővér