Pápai Missziós Művek Pontifical Mission Societies

Beszámoló a kárpátaljai 2015-2016 évi projektrőlVissza a listához

2016. december - befejezett projekt

Befejeződött a kárpátaljai Szent Mihály Gyermekotthont támogató projektünk.

Az elmúlt két évben nagyon sok testvérünk különböző formában támogatta a Szent Gyermekség Műve kárpátaljai projektjét. Az országban többfelé a Pápai Missziós Művek által készíttetett iskolai füzetek, tollak, sapkák, pólók terjesztésével, adventi és egyéb vásárok rendezésével, adománygyűjtő és karitatív programok, előadások, lelkinapok szervezésével, egyedül vagy csoportosan, igyekeztek e nemes cél érdekében minél több segítséget nyújtani. Isten áldja minden nagylelkű adakozó és kitartóan imádkozó testvérünket! Hálánkat és örömünket a leendő gyermekotthon lakóinak mosolya fogja beragyogni - mondta nekünk az igazgató úr. Álljon itt a levele is:

Kedves Sebastian Atya és Missziós Közösség!

A Szent Mihály Gyermekotthon ezúton szeretne köszönetet mondani Önnek és Önön keresztül minden támogatónak, különösen a missziós gyermekeknek, a komoly adományért, mellyel intézményünk negyedik lakóházának épülését támogatták. 

A megbeszéltek szerint a lakóház építésének soron következő munkálatait, a fűtés bevezetését és kiépítését finanszírozzuk ebből az összegből. Csatolva küldünk fotókat a házról, és amint befejeződnek a munkálatok, arról is beszámolunk. 

Köszönjük, hogy gondoltak ránk, imádkoztak értünk és apró lemondásaikkal, adományaikkal hozzájárultak ahhoz, hogy újabb tíz árva és nehéz sorsú gyermek mielőbb otthonra és családra találjon Ráton. 

Hálával és tisztelettel az intézmény jelenlegi és jövendőbeli tagjai nevében:

Bíró Árpád

igazgató