Pápai Missziós Művek Pontifical Mission Societies

Egyházmegyék

Missziós szentmise Fóton 

Február 17-én vasárnap Fóton missziós gyerekek és szülők szolgáltak a misén. Mindenkinek volt valami feladata.

VII. Váci Egyházmegyei Találkozó Fóton 

2018. június 2-án Fóton rendeztük meg az éves Váci Egyházmegyei Szent Gyermekség és Szent Péter Apostol Műve közösségek találkozóját, melyre mintegy 150 fő érkezet Patakról, Pásztóról, Vecsésről, és Fótról.

VI. Váci Egyházmegyei Szent Gyermekség találkozó 

Hatodik alkalommal tartottuk meg a missziós találkozót Vecsésen.

Missziós füzetet kaptak a pataki Szent Ambrus Katolikus Iskola diákjai 

A pataki Szent Ambrus Katolikus Általános Iskola diákjai sok szép füzetet kaptak ajándékba a Pápai Missziós Művektől. 

"Műveljétek és őrizzétek" missziós gyermekek Fóton 

„Műveljétek és őrizzétek” Ezekkel a szavakkal szólt hozzánk Sebastian atya a nyári Szent Gyermekség táborban.  Ennek szellemében Keserű Márti néni kérésére elhatároztuk, hogy rendbe tesszük Németh Kálmán bácsi sírját.

V. váci egyházmegyei találkozó Rádon 

A Szent Gyermekség Műve Váci Egyházmegyei találkozóját 2016. április 9-én immár ötödik alkalommal tartottuk meg Rádon. Mottója: „Legyetek irgalmasok.” Az ünnepi eseményre idén is több mint kétszázan érkeztünk az egyházmegye különböző pontjairól: Fótról, Bugyiról, Nagybárkányból, Pásztóról, Rádról, Patakról, Vecsésről, vendégként Budapestről és a távoli Encsről is.

Gyermekmisszió Fóton 

A fóti Ökumenikus iskola médiaszakkörös diákjai készítették ezt a kisfilmet az iskolájukban is jelnlévő missziós lelkületről. 

Beiktatás Bugyin 

2015. szeptember 20-án beiktattunk hat új missziós gyermeket a váci egyházmegye egyik legtávolabbi zugában, Bugyi községben.

Máltai-magyar missziós találkozó 

A Szent Gyermekség Műve keretén belül idén júliusban már harmadik alkalommal találkoztak a máltai és a magyar missziós gyermekek. Két éve volt az első találkozó Magyarországon. Tavaly mi utaztunk Máltára, most ismét ők látogattak meg bennünket. Fóton fogadtuk őket.

IX. Váci Egyházmegyei Találkozó 

Pásztó - 2013. június 28-29.

A találkozó mottója: „Ne félj, csak higgy!”

A találkozó során több egyházközségi csoport mellett az egyházmegye Szent Gyermekség Műve missziós csoportjai is bemutatkoztak.

előző12következő