Pápai Missziós Művek Pontifical Mission Societies

Egyházmegyék

Testünk a Szentlélek temploma 

Az Ifjúsági Missziós Társulat nyári tábora Nagybárkányban

 

Küldetésünk a misztériumjátékokban 

A nagybárkányi és pásztói ifjúsági missziósok több éve együttműködve szolgálják az Urat és embertársaikat a misztériumjátékok révén.

Idősként is gyermekmissziós vagyok! 

Felkerestük a 86 esztendős Bacsa Istvánné Szilágyi Magdi nénit, és kértük, meséljen gyermekkori missziós életéről

Pakisztáni szeminárium támogatása 

A magyarországi Pápai Missziós Művek a Szent Péter Apostol Műve ágazat segítségével a Lahore-i Szűz Mária Kisszeminárium lakóit több mint 30 új ágyhoz juttatta a múlt évben.

"Hogy ne vesszünk el a világban!” 

A hazai Szent Gyermekség Műve 2014/2015. évi projektjével segíti a kárpátaljai Rát községben lévő Szent Mihály Gyermekotthon bővítését. Heni, a most végzős diák, életéről mesél.

5 év 5 ajándék 

A Szent Gyermekség Műve görögkatolikus tagjainak gondolatai, tapasztalatai

Örüljetek az örvendezőkkel Róm 12,15 

A következő két írás a missziós gyermekcsoportok kísérőinek szemszögéből mutatja be a Szent Gyermekség Műve mindennapjait, örömeit, de a nehézségeket sem rejtik véka alá.

A SZGYM encsi csoportjáról 

Az észak-magyarországi Encsen megalakult gyermekcsoport az Egri Főegyházmegye missziós „zászlóshajója”. A Szent László iskola, mint teljes intézmény befogadta a Szent Gyermekség Művét. Két kísérője lelkesen koordinálja a missziós nevelést az iskolában.

A Pápai Missziós Művek a kispapok képzéséért 

A római Szent Péter Apostol Pápai Kollégium rektora, Fr. Thomas Peringalloor SVD levelében a Pápai Missziós Művek és a papi képzés szoros kapcsolatáról ír és érinti a hazai PMM munkáját is.  

Vállvetve egy jobb világ felé 

Az Ifjúsági Missziós Társulat nyári táborát idén a Nógrád megyei Patak községben rendezték. Az ország számos pontjáról érkező fiatalok maradandó élményeikről számolnak be. 

Máltai cserelátogatás 

A máltai és a magyar Szent Gyermekség Műve között az elmúlt évben vált szorosabbá a kapcsolat, amikor Budapestre látogattak. Cserediákként idén nyáron húsz magyar zöld-sapkásnak volt lehetősége Máltára utazni.

SZGYM Tábor 2014 Makó 

Június 29. és július 3. között került megrendezésre a Szent Gyermekség Műve idei nyári tábora.
A vendéglátó makói Szent István Király Plébánia és a Szent István Iskola jóvoltából összesen közel kétszázan töltöttek el együtt 5 vidám napot az alföldi városban.