Pápai Missziós Művek Pontifical Mission Societies

Egyházmegyék

Gyermekmisszió Fóton 

A fóti Ökumenikus iskola médiaszakkörös diákjai készítették ezt a kisfilmet az iskolájukban is jelnlévő missziós lelkületről. 

Boldogasszony zarándokvonat 2016 

2016-ban veszünk részt először missziós gyermek és ifjúsági csoporttal a Csíksomlyói Búcsún. A Misszió Tours szervezésében induló Boldogasszony zarándokvonattal és zarándok közösséggel kelünk útra, a magyarság legszebb ünnepére.  

Görgökatolikus missziós beiktatás Nyíregyházán 

19 gyermek tett missziós fogadalmat 2015. december 9-én a Nyíregyházi Szent Miklós Görög Katolikus iskolában.

Adománygyűjtés 2016 

Támogassa ön is a kárpátaljai, ráti, Szent Mihály Gyermekotthon bővítését!

Louis Martin & Marie-Azélie Guérin 

Ízelítő a pásztói és a nagybárkányi, Ifjúsági és Gyermekmissziósok eléőadásából.  Louis Martin és Zélie-Marie Guérin házaspár szentté avatására 2015. október 18-án, a Világmisszió vasárnapján került sor Rómában a családszinódus idején.

Missziós napok Encsen 

Missziós napokat tartottak Encsen a Szent László iskolában. Hétfőm és kedden játékos, énekes, táncos programok keretében ismerkedhettek meg a gyerekek: a Pápai Missziós Művek, a Verbita rend és a Ferences Mária Misszionárius nővérek szolgálatával, életével, szokásaival.

II. Országos Missziós Találkozó 

 „Boldog a szem, amely látja, amit ti láttok.” (Lk. 10,24) Ez az evangéliumi mondat vált élővé bennünk, mikor október 3-án, szombaton körbenéztünk a budapesti, Rezső téri Magyarok Nagyasszonya templomban, ahol másodszor került megrendezésre a Missziós Gyermekek Társaságának, azaz a Szent Gyermekség Művének az országos találkozója.

A Szent Péter Apostol Műve magyarországi támogatói programja 

Egyetlen új pap is több ezer katolikus életét teheti jobbá a távoli területeken

Beiktatás Bugyin 

2015. szeptember 20-án beiktattunk hat új missziós gyermeket a váci egyházmegye egyik legtávolabbi zugában, Bugyi községben.

„Legyen nekem a Te igéd szerint!” 

Augusztus 2. és 6. között került megrendezésre a Szent Gyermekség Műve idei tábora nemzeti kegyhelyünkön, Mátraverebély-Szentkúton. Az idei téma a Szűzanyához kapcsolódott: „Legyen nekem a te igéd szerint.”

Legyen hol élniük… 

A Szent Gyermekség Műve 2014/2015. évi projektjével kapcsolatban márciusban látogatást tettem Kárpátalján. Célja elsősorban találkozás és beszélgetés volt, hogy pontos képet kapjunk a támogatásra kiszemelt leendő gyermekotthonról és a jelenlegi kárpátaljai viszonyokról.

Máltai-magyar missziós találkozó 

A Szent Gyermekség Műve keretén belül idén júliusban már harmadik alkalommal találkoztak a máltai és a magyar missziós gyermekek. Két éve volt az első találkozó Magyarországon. Tavaly mi utaztunk Máltára, most ismét ők látogattak meg bennünket. Fóton fogadtuk őket.